HTML

"Gondolatok" ha nem is a könyvtárban...

Mikor miről...

Friss topikok

Linkblog

Továbbképződés:))

2009.09.14. 23:51 ttt59

 

"A közoktatás előtt álló modernizációs és fejlesztési feladatok kivitelezése, a pedagógusok és oktatási szakértők felkészítése a kompetencia alapú képzés és oktatás feladataira a Nemzeti Fejlesztési Terv (NFT) keretében, a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Programon (HEFOP 3.1.1.) belül, a suliNova Kht., az Országos Közoktatási Intézet és az Educatio Kht. konzorciumi együttműködésével zajlik.
A hat kompetenciaterületet, valamint az óvodai nevelést központba állító fejlesztés a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program 3.1.1-es központi programja keretében valósul meg 2008 nyaráig. A program kezdő szakaszában az óvoda-iskola átmenetre és a belépő 1., 2., 5., 7. és 9. évfolyamokra kifejlesztett programcsomagokat a Térségi Iskola- és Óvodafejlesztő Központok (TIOK) pedagógusai próbálják ki a 2005/2006-os tanévtől. A további évfolyamokra szóló programok és a tesztelés évről évre folyamatosan zajlik....
 
E fejlesztéseink a közoktatás teljes időtartamát átfogva segítik majd az élethosszig tartó tanulás képességének megalapozását, valamint - kapcsolódva a HEFOP 2.1-es intézkedésben megfogalmazott törekvésekhez - szolgálják a hátrányos helyzetű tanulók esélyegyenlőségének növelését.”
 
 
…no, hát „mogyoróhéjban” arról, mihez kerestem pár napja „hirdetésileg” támogatást…miről is „képződtem tovább” a múlt hét csütörtök-péntek-szombatján…mindezzel együtt a bentlakásos változat áldásait élvezhettem kolléganőmmel a tiszaligeti Liget Hotelben…voltak, akik a „bejárás” mellett maradtak ilyen-olyan okból kifolyólag…fárasztó, tömény, ismeretátadásban volt részünk, ugyanakkor időnként remekül megfeledkeztünk éveink számáról, és változó lelkesedéssel,voltunk jelen, „de ha igen, akkor meg már mégiscsak” hozzáálltunk, guggoltunk, stb. a tréninggyakorlatokhoz….ahogy illusztrációm mindezt frankón alá is támasztja…s hogy aztán mindezen sorok megírását megelőzően már mintegy három órán át töltögettem le az anyagot, rendezgettem nyomtatásra, tanulásra, elérhetésre készre….na, ezt nem is írom…s hogy innentől kezdve mindez csaknem napi gyakorisággal fog történni, no, azt meg már meg sem említem…de a hőn óhajtott sikerhez ekkor még csak részemről adott a „készültségi állapot”….a lurkók „hogyanmikéntjére” még halovány utalás sem volt…hogyan is segít ebben majd a mentor jóindulatú, támogató kíváncsiskodása, nem megfeledkezve az adminisztrálásról:)…és ez egy csupán egy falatkája a szorgalmi időszaknak…szóval, van, mit pakolni az asztalra….jut eszembe…talán nem ártott volna leckét venni (lásd a videókat!) az éppen ekkortájt zajló 11. Szolnoki Gulyásfesztivál egykori (2008-as fesztivál) tűzhastáncos zsonglőr szereplőitől, természetesen szót fogadva Sonar Rock Band 2007-es „serkentésének”, felszólításának:)))))))))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktualisanmas-mas.blog.hu/api/trackback/id/tr721382576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása