HTML

"Gondolatok" ha nem is a könyvtárban...

Mikor miről...

Friss topikok

Linkblog

Betűk...könyvek...játék..

2009.07.12. 11:28 ttt59

…a betűk, a betűs játékok a „gyengéim”…imádok játszani, az nyílt titok…

 
„Immár két olyan magyar szájt is van, mely a könyvolvasóknak kínál közösségi teret. Az egyik ugye a Moly.hu , a másik pedig a Könyvkolónia . Mindketten beindították marketingjüket. És mindkét magyar startup a magyar online közösséget hívja segítségül. Utóbb a kolóniások küldtek emailt néhány magyar bloggernek, azzal, hogy ha írnak a szájtjukról, akkor választhatnak egy könyvet, amit ki is küld.”
 
…a tegnapi jegyzethez történő anyaggyűjtés közben ráakadtam az elsőre…helyből „molinak” maradt meg az agyamban, büszke nem vagyok rá, de evvan…majd aztán „átjárt” az íze, azaz a könyvmolyságból eredeztethető elnevezés…azontúl, hogy bejelentkeztem, első dolgom volt ismerkedni az oldallal…túl sokat még most sem tudok, viszont ráakadtam a játékaik között egyre, ami nagyon elvarázsolt…majd egy jó nagy bumm-mal a kobimon észhez is térített…fájdalmas felismerésre, hogy mennyire keveset tudok…a játék lényege, hogy az összekevert betűkből kell kitalálni egy-egy könyv „rendes címét”…nagybetűkkel, szavak számával segít, egyébként azt mondja: kombinálj, ha pontot akarsz…na, most szerénységem, de leginkább tájékozatlanságból eredő butaságom tiltja, hogy mennyi jött össze a százból…az elégedettségnek még csak közelébe sem járok…nem mentségemül írom, de a legkülönbözőbb származású helynevek is fellelhetők a címekben…nem a népszerűekre hajt, de azok is magtalálhatók...szóval minden „feketelevessége” ellenére rémjól elszórakoztatott…íme egy a sokból:
 
sAígvyzlna…na, van tipp?
 
…egyéb szolgáltatásait csak ízlelgetem még, ahogy persze ezt is…a Fridi könyvvel felíratkoztam az olvasók listájára…nem igazán vállalnám még be, hogy a rendszer működésről „felhomályosítást” végezzek...ismerkedési szakaszom legelején vagyok…térképezgetem, mire is jó, mire is lehet vele menni…mi mindennnel „kényeztet”… nagggggggyon teccccccik……….s bár a „teszt” során  „szellemi alultápláltságom” derült is ki, mindennek ellenére nagyon élvezem…egyúttal ajánlom is…ahogy nézem a google-ba történt beírást követően, nemcsak engem ejtett rabul…mások (http://csiribiri.freeblog.hu/archives/2009/01/18/Molyhu/) bejegyzésének szereplője is a molyocska…így helyes…ha egyszer jó, miért ne hírelné az ember…nem igaz?
 
  
 
 
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://aktualisanmas-mas.blog.hu/api/trackback/id/tr351241458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Bence · http://moly.hu/ 2009.07.12. 21:40:56

A játékokkal komoly tervek vannak a későbbiekben, most igazából csak eléggé eldugottan, szórakoztató jelleggel működnek, és némelyiknél csalni is lehet, így a mostani toplista eléggé elitharcos felhasználókat mutat. A lényeg amúgy is a közösségen van...

ttt59 2009.07.12. 21:51:18

@Nagy Bence: Nagyon köszönöm a tájékoztatást...megvallom, megleptél...de kellemesen:)...további sok sikert a munkádban a mi örömünkre:)

Nagy Bence · http://moly.hu/ 2009.07.12. 23:19:24

Megtalál ez itt is... :) Kösz a dicsérő szavakat!
süti beállítások módosítása