HTML

"Gondolatok" ha nem is a könyvtárban...

Mikor miről...

Friss topikok

Linkblog

How could the boots get ont he table?

2009.12.09. 18:35 ttt59

…rögtön le is rántom a leplet…merthogy nem magamtól vagyok ilyen ügyes, hanem a http://www.scribd.com/doc/23158057/750-Hungarian-proverbs-magyar-kozmondas  oldal

106. bejegyzésének segítségével váltottam „into English”…annyit röpködtem az elmúlt két napban…. ideje leszállni:)...így most egy egész földközeli élményről szólok…szóval föld… földi, még inkább közúti …..tél…hamarosan hó, ahogy a meteorológusok gyöngye elvészmadárkodta…s miért éppen csizma, és nem cipő…valószínű, ez még a kertek alján éppen eltűnő Mikulás-hatás…jóllehet egyelőre nem szánon, hanem kocsin, de akkoris csizmában látogatta sorba a jókat…

…eztán még egy varázslatos cím: http://www.vezess.hu/magazin/teli_gumi_is_van/21637/ … jól hangzó kérdésfelvetések…úgymint a 3. pl.:))..nagyon tetszik:)…tehát hogy került a csizma az asztalra...ahogy én, úgy te is tudhatod valamikori tanulmányok alapján, mi is történt a Varjú Varga Pálnál…bizony nem kapott „szabad” jelzést a cinke, hiszen:

 

„Azt mondja a varga,

nem ér ő most arra,

mert ő most a csizmát

nagyuraknak varrja.….”

 

… egy olyan figyelő gazdi (amilyennek én is tartom magam:) nem akarhatja, hogy esetleg azon múljon egy közúti ellenőrzés sikeres kimenetele, hogy az éppen „szolgáló és védő” alulsasolja az egyébként tényleg határesetes mérethatárt…és akkor még saját jól felfogott érdekeimen túl (és elsődlegesként) nem is hivatkoztam az aktuálisan januártól életbe lépő KRESZ módosításokra…no, biztos összeállt már, hogy honnan is a csizma…még ha nem is westel…hanem bordázatos:)..szóval a „hét híre”: MICI új téli csizmát kapott:)

 

 

(Emlékeztető:„A kerekekhez érve fontos ellenőrzési szempont a gumi bordázat mélységének ellenőrzése. Az elégséges bordázat mélység gumimérettől függ, 0,75 méternél kisebb gumiabroncs átmérőig 1,6 mm (személytaxinál 3 mm), ennél nagyobb átmérőjű gumiabroncs esetén 3 mm (nemzetközi közúti személyszállításhoz használt autóbusznál 5 mm) a legkisebb megengedett bordázat mélység.”)

 


https://www.youtube.com/watch?v=aImilkhbYA4

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aktualisanmas-mas.blog.hu/api/trackback/id/tr751586362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása